Skillnad mellan versioner av "HNoll"

Från Svensk MJ-Wiki
Hoppa till: navigering, sök
 
Rad 1: Rad 1:
En modelltågstillverkare från Göteborg med uppstart hösten 2016 som ännu inte levererat sin första modell.  
+
Modelltågstillverkare från Göteborg med uppstart hösten 2016 som 2019 levererat sina första modeller.  
Företagets vision är framtagning av efterfrågade svenska modeller i ett utförande så nära förebilden som möjligt och då främst i injektionsgjutning i plast med inslag av metall.
+
Företagets målsättning är framtagning av efterfrågade svenska modeller som andra tillverkare inte vill ta fram av ekonomiska skäl.
Första modellen aviserad från HNoll blir SJ:s 80-talsvagnar. Serien skall enligt HNoll bestå av ett 15 tal vagnar i olika utföranden.  
+
Detta i ett utförande så nära förebilden som möjligt och då främst injektionsgjutning i plast med inslag av metall.
 +
Första modellen aviserad från HNoll blir SJ:s 80-talsvagnar. Serien skall enligt HNoll bestå av ett 15 tal vagnar i olika utföranden och därtill en mängd olika målningsalternativ.  
  
 
Hemsida: [http://www.hnoll.se/sv-SE www.hnoll.se]
 
Hemsida: [http://www.hnoll.se/sv-SE www.hnoll.se]

Nuvarande version från 10 augusti 2019 kl. 16.33

Modelltågstillverkare från Göteborg med uppstart hösten 2016 som 2019 levererat sina första modeller. Företagets målsättning är framtagning av efterfrågade svenska modeller som andra tillverkare inte vill ta fram av ekonomiska skäl. Detta i ett utförande så nära förebilden som möjligt och då främst injektionsgjutning i plast med inslag av metall. Första modellen aviserad från HNoll blir SJ:s 80-talsvagnar. Serien skall enligt HNoll bestå av ett 15 tal vagnar i olika utföranden och därtill en mängd olika målningsalternativ.

Hemsida: www.hnoll.se